Onze FLURKbieren

FLURK is een selectie van speciaalbieren dat wordt gebrouwen door vrienden-bierliefhebbers puur voor het plezier. We zijn geslaagd in onze opzet om de charme van Everberg in flesjes te gieten en willen dit blijven doen door te blijven experimenteren en nieuwe smaken naar buiten te brengen. We willen iedereen het plezier laten proeven, zoals we dat ook zelf beleven tijdens het brouwen.

Flurk blond bier

FLURK

FLURK is een stevig blond bier van 8% alc vol. met een volle schuimkraag, het is lekker subtiel gehopt en op smaak gebracht met een fijne selectie kruiden en specerijen.

Onze FLURK won een Zilveren medaille op Belgian Beer Awards 2017 in de categorie “Blond > 6.5%”

Flurk Hopper bier

FLURK Hopper

FLURK Hopper is een frisse goudblonde IPA van 6% alc vol. Door dry hopping met 6 verschillende hopsoorten is dit een echte smaakbom met een zomers aroma van citrus en tropisch fruit.

Flurk 9 Bier

FLURK 9

FLURK 9 is een donker roodbruin bier van 9% alc vol. met crèmekleurige schuim-kraag.

Door het gebruik van een Belgische gistsoort, haver- mout en geroosterde gerste-mout komen de aroma’s van banaan en vanille vrij. In zijn zachte smaak vind je toetsen van chocolade en kandij.

Flurk Simpel Duif Bier

FLURK Simpel Duif

FLURK Simpel Duif is met zijn alcoholpercentage van 5,8% ons meest toegankelijke bier. Dit fris tarwebier van hoge gisting is een ideale dorstlesser met meer smaak dan een gewoon pintje: licht hoppig en zacht van smaak met toetsen van tarwe, citrus en een tikkeltje banaan.